Infor

 

Hospitality Management Solution

 
 

Med Infor HMS får du et af verdens førende hotel-systemer. Et komplet system med yderst brugervenligt layout, bygget til driftshåndtering og optimering i alle led af din virksomhed. Et system som vil styrke arbejds-gangene, gæsteoplevelserne og den langsigtede vækst.

Sammen med Infor HMS findes en lang række af tilvalgsmoduler, der sikrer at alle dine behov bliver opfyldt i samme system. Uanset om du er et full-service hotel, med behov for stor dataudveksling og avanceret business intelligence, eller en lille hotel-kæde med enkelte behov, har Infor den alsidighed du søger.

Få yderligere information i Infors PDF'er, eller kontakt os via. formularen nederst på siden.

 
 

Optimér din forretning

Infor indeholder et avancerede Revenue Management modul, der sikrer at systemet automatisk holder dine priser konkurrencedygtige døgnet rundt, 365 dage om året.

Baseret på analyser af markedets udvikling og udbud, samt adgang til egne indsamlede data, er Revenue Management et unikt redskab som konstant arbejder for hele tiden, at optimere dit udbud og øge dit salg.

Du får mulighed for, helt automatisk, at sælge det rigtige produkt, til den rigtige kunde, på det rigtige tidspunkt, til den rigtige pris.

 
 

Mobilitet og effektivitet

Al data samlet et sted
Det er lige meget om du arbejder som manager, rengøringsassistent, bogholder eller receptionist.
I Infor ligger alle data samlet, hvor dit personale hurtigt og effektivt kan foretage ændringer fra netop deres lokation og enhed.
Med Infor Mobility kan bl.a. check-in, booking og værelsesadministration løses der hvor du ønsker det! Dine medarbejdere slipper for unødvendige og tidskrævende rutiner.

 
 

Design dit eget layout
Med mulighed for at tilpasse, ændre og optimere designet af skærmbillederne, vil dine medarbejderne kunne tilgå de vigtigste funktioner fra et samlet udgangspunkt.

Ingen uoverskuelige softwareopdateringer
Du slipper for løbende at skulle opdatere dine maskiner. Infor HMS er browserbaseret, og vil altid automatisk være opdateret når du logger ind.

Interaktion med kunden
Se dine kunders booking mønstre og totale værdi. Vær på forkant med kundens individuelle ønsker og tilpasninger gennem kundedatabasen, og sikre at dine medarbejdere altid er godt klædt på i enhver situation.

Datasikkerhed
Ingen grund til bekymringer. Infor HMS er udviklet i samarbejde med betalingsindustrien, og opfylder PCI/PA-DSS standarder. Kreditkort data er krypteret.

 
 

Vil du vide mere, så kontakt os her

Du er velkommen til at ringe på: +45 70 22 49 39, eller du kan sende os en besked nedenfor.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

 
 

Vimmelskaftet 41A, 3
1161 København K
info@crunch-it.dk
+45 70 22 49 39