Lavu iPad POS

 

 

Et af verdens førende iPad baserede kassesystemer til restaurant, bar og café!

 

Enkelt, effektivt og elegant system - 100% cloudbaseret løsning

Brugervenligt layout med opsætning af menuer og bordplan

Uendeligt antal varer, dynamisk regning og split-funktion

Kasseafstemning med finansintegration til bogholderi

Salgsstatistikker, dagsrapporter og omsætningstal

25.000 aktive iPads terminaler i over 80 lande

Mobile iPod touch terminaler til tjenerne

Integrerede iSMP betalingsterminaler

 
 

Kontakt os i dag

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

 
 

.
 
 

Introduktion

Lavu er et internationalt POS/kassesystem der bruges i mere end 80 lande. Crunch IT står bag Lavu iPad POS i Danmark, og er garant for at platformen passer til danske standarder og krav. Lavu iPad POS bruges på restauranter, kæder, barer, caféer og andre restaurationsforretninger på tværs af hele landet.

 
 

Cloud - Hvad er det?

Ligesom at du kan tjekke e-mail og sociale medier fra din mobiltelefon, så kan du skifte opsætning og se salgstal fra Lavu iPad POS på din smartphone, tablet eller computer – bare du har forbindelse til internettet. Informationerne ligger ikke lokalt på en specifik computer eller server, men i ”skyen”. Det betyder større frihed, fleksibilitet, kontrol og datasikkerhed. Og ikke mindst færre nedbrud!

 
 

// Glem det tekniske

Personalet kan nemt og hurtigt bruge Lavu iPad POS uden omfangsrig træning. Ingen store opstartsomkostninger.

// Frihed og forståelse

Opdatér forretningens menu hjemmefra, og følg med i omsætning og aktivitet fra din mobil, tablet eller computer – uanset hvor du er.

// Altid opdateret

Med Lavu iPad POS følger regelmæssige opdateringer, samt backup af forretningens data. Du kan altid trække dine tal ud af systemet.

// Brug for mere?

Lavu iPad POS kan altid udvides med nogle af Crunch IT’s tilvalg og integrationer. Lavu iPad POS kan vokse i takt med din forretning.

 
 

Lavu iPad POS kan tilpasses dine behov!

Lavu iPad POS kan tilpasses efter lige netop dine behov sammen med en salgskonsulent fra Crunch IT. Vi kan tilbyde en lang række udvidelser som kan have stor værdi for netop din forretning.

 
 

1. Ordreprint

Print bestillinger direkte i køkkenet og/eller baren.

2. Tilpasset iPad valg

Få en større skærm med iPad Pro 12,9".

3. Mobile håndholdte terminaler

Tag imod bestillinger og luk regninger med iPod Touch.

4. Integrerede betalingsterminaler

Få integreret betalingsterminaler og eliminér tastefejl.

5. Integreret gavekort

Håndtér integreret gavekort direkte i Lavu iPad POS.

6. Customer Facing Display

Lad gæsterne følge med i deres bestillinger.

7. Designtilpasning af stander og pengeskuffe

Sæt dit eget præg på udseendet af dit kassesystem.

 
 

// Optimér serviceflow

Lad personalet tage bestillinger direkte ved bordene med ordrer der går direkte til bar og køkken. Optimér driften især ved udeservering og store områder.

// Frihed og forståelse

Alle udvidelser bygger ovenpå en standard løsning, og går ikke på kompromis med det enkelte, effektive og elegante ved Lavu iPad POS. Til gengæld giver udvidelserne masser af muligheder for optimering af driften.

// Tilpas forretningen uden komplikationer

Udvidelser til Lavu iPad POS kan tilkøbes løbende eller være en del af Lavu iPad POS fra start. Det er altid nemt at skrue op og ned afhængig af aktivitet og udvikling af forretningen.

 
 

Vi har fokus på 4 centrale brikker i din forretning!

Crunch IT tilbyder en række integrationer med andre IT-systemer. Vi kan sikre dig fuld automatisering af data-udveksling. Det er slut med manuelt dobbeltarbejde.

 
 

Bogholderi

Glem alt om manuel bogføring og store bogholderregninger.
Lavu iPad POS kan integreres direkte med E-conomic, Navision eller andre økonomi– og ERP-systemer. Få online kasseafstemning, integreret bogføring og fakturabetaling direkte fra Lavu iPad POS.

 
 

Onlinebestilling

Få onlinebestilling og takeaway på din egen hjemmeside – med direkte integration til Lavu iPad POS. Onlinebestillingen tilpasses med logo, farver, menu og tekst til din hjemmeside, og optimerer din drift med kapacitetsstyring i løbet af hele forretningens åbningstid. Giv gæsterne mulighed for at bestille og betale online, og maksimér din profit!

 
 

Rapportering

Du behøver ikke bruge tid på at finde rapporter hele tiden. Få rapporter tilsendt direkte til dig og udvalgt personale hver dag, uge og/eller måned, og udvikl dit eget dashboard. Kend din forretning og boost mersalg og dedikation ved at dele nøgletal og udvikling på nemt forståelige grafer med personalet.

 
 

Personale

Overfør omsætning fra Lavu iPad POS til vagtplanlægningssystemer som f.eks. Tamigo eller Planday, og udnyt alle mulighederne med optimal vagtplanlægning. Med personaledelen kan du også vælge, at lade personalet tjekke ind og ud direkte i Lavu iPad POS, samt hurtigt lave eksport til Danløn.

 
 

// Det perfekte økosystem

Lavu iPad POS er designet til at kunne hænge sammen med forretningens andre drifts- og administrative systemer. Integrationer til bogføring, økonomisystemer, løn, vagtplanlægning og onlinebestilling er alt sammen muligt med Lavu iPad POS.

// Udnyt alle facetter

Crunch IT’s onlinebestilling hænger direkte sammen med Lavu iPad POS, og giver muligheder for både onlinebetaling, kapacitetsstyring og meget mere. Glem salgsportaler med høje kommissionssatser, og lad gæsterne bestille direkte fra din egen hjemmeside.

// Undgå dobbeltarbejde

Lav kasseafstemning online og bogfør direkte i dit økonomisystem. Slut med kedelig administration og dobbeltarbejde uden at gå på kompromis med forretningsforståelse og optimering.

 
 

Kontakt os i dag

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

 
 

Vimmelskaftet 41A, 3
1161 København K
info@crunch-it.dk
+45 70 22 49 39