Stadion og Arena

Generelt

Crunch It tilbyder cloud-baserede it-løsninger til stadion- og arenadrift. Crunch It repræsenterer Verteda Ltd. på det nordiske marked, og tilbyder en lang række produkter, så som InfoGenesis POS, eVents500, Qjacker, Vantage, Vision, m.fl.

Verteda Ltd. har i mere end 10 år specialiseret sig indenfor totalløsninger ved stadion- og arenadrift. Verteda Ltd. har installationer i hele verden, og er dominerende på det engelske marked.

Samarbejdet med Verteda Ltd. giver Crunch It en unik mulighed for, at tilbyde den optimale totalløsning i hele Skandinavien. Point of sale, betaling, bestilling via fan-app, vagtplanlægning, business intelligence og meget mere.

– Samlet og fuld integreret!

QJacker App

Med Qjacker app’en har gæsten mulighed for at logge ind via egen bruger, finde informationer omkring kampen, se dagens tilbud, forudbestille sin mad, få klaret betaling og meget meget mere!
Qjacker er gæstens personlige genvej til en bedre helhedsoplevelse. App’en indeholder gæstens personlige oplysninger, sæsonkort og betalingsoplysninger, samt husker ordrehistorik og optimerer salgssflow, når gæsten afgiver sin bestilling.

Reducering af ventetid

I halvlegen går gæsten fra en gennemsnitlig bestillingstid på 10 minutter til under ét minut. Gæsten undgår samtidig at stå i kø og miste tid på tribunen. Qjacker optimerer salgsprocesserne i hver eneste bod, og skaber en enorm stor salgsværdi, da betjeningen bliver flyttet fra boden og ned i gæstens mobil.

InfoGenesis – Point Of Sale

InfoGenesis er Agilysys’ cloudbaseret point of sale systen, hvor alt data er samlet og tilgængeligt i skyen.
Med InfoGenesis får du et af verdens stærkeste POS systemer, som er bygget og designet til, at håndtere store mængder af gæster og data på en effektiv, stabil og sikker måde. InfoGenesis er grundstenen i enhver totalløsning og er integrerbart med Agilysys’ andre produkter til håndtering af lagerstyring, vagtplanering, business intelligence m.fl.

Vantage – Vagtplanlægning

Vantage er Vertedas softwareløsning til håndtering af vagtplanlægning og lønomkostninger.
Med Vantage får du et værktøj som giver dig et komplet overblik over dine medarbejdere, din vagtplan og dine omkostninger. Integrationen med InfoGenesis gør, at Vantage beregner lønprocenter, omsætninger pr. medarbejder og meget mere. Sammen med InfoGenesis er Vantage en vigtig brik for den samlede Business Intelligence løsning.

Kundereferencer

Verteda startede i 2006 med installation på Old Trafford, hvor Manchester United har hjemmebane. Siden er det gået stærkt, og Verteda har i dag over 100 installationer fordelt på stadions og areaner i hele verden.

O2 Arena London, Wembley Stadiom, Old Trafford, Liverpool Football Club, Manchester City FC, Southampton FC, Fulham FC, Aviva Stadium Dublin, Chester Racecourse, West Bromwich m. fl.

Besøg Verteda

Vil du vide mere, så kontakt os her

Du er velkommen til at ringe på: +45 70 22 49 39, eller du kan sende os en besked nedenfor.


Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Vimmelskaftet 41A, 3
1161 København K
info@crunch-it.dk
+45 70 22 49 39