Hotel header POS

Komplette PMS løsninger til hoteller

Har du et PMS system fra stenalderen? Eller måske er du ny branchen? Uanset hvad, så tilbyder vi værktøjerne til succes for ejere af hoteller. 

Vi lover

Brugervenlighed

Vores POS systemer er ikke mere komplicerede end højst nødvendigt. Vi garanterer brugervenlighed og en navigerbar brugerflade, så slipper du for lange oplæringsprocesser.

100% overblik

Træf kvalificerede beslutninger, på baggrund af rapporter om dit salg, dine indkøb og dine medarbejdere. Så har du altid overblikket over dit hotel. Følg med, uanset hvor i verden du befinder dig.

Sikkerhed & backups

Vi sikrer din forretning. Vores cloudbaserede løsninger, sikrer din data i 'skyen'. I tilfælde af at du er offline, gemmer vi din data, din data bliver uploadet når du online igen.

Komplette integrationer

At drive et hotel, kræver sammenfletning af mange forskellige facetter. Vores IT-løsninger giver mulighed for integration, på tværs af platforme. Vi kan f.eks. tilbyde integration af bogføringssystemer, vagtplanlægning og onlinebestilling.

Hvad skal du bruge?

Læs mere om hvilke IT-løsninger vi tilbyder og anbefaler hoteller at bruge herunder.

Hvis du er i tvivl om hvilke produkter som matcher dit behov, så kontakt os nederst på siden. Så hjælper vi dig. 

POS

Få et point-of-sale system, som optimerer din forretning. Vores kassesystemer kan tilpasses jeres behov, så I altid får den optimale løsning. ​

PMS

Med vores Property Management System får du et verdens førende hotel systemer. Hotel softwaren optimerer den daglige drift og kan let skaleres.

Roomservice

Med vores roomservice system, giver du gæsterne mulighed for at bestille direkte fra værelset, uden at skulle ringe til receptionen.

Konference

Har I flere konferencelokaler? Så har vi systemerne til at automatisere bestillingerne af dem! Gæsterne kan selv reservere lokaler.

RM

Med vores RM modul får du mulighed for, automatisk, at sælge det rigtige produkt, til den rigtige kunde, på det rigtige tidspunkt, til den rigtige pris. ​

Vil du vide, hvilke produkter der matcher dine behov?