POS løsninger til kæderestauranter

Ønsker du at automatisere og optimere din forretning? Hvis ja, så tilbyder vi værktøjerne til succes for restaurantører. 

Vi lover

Brugervenlighed

Vores software systemer er ikke mere komplicerede end højst nødvendigt. Vi garanterer brugervenlighed og en navigerbar brugerflade, så slipper I for lange oplæringsprocesser.

100% overblik

Træf kvalificerede beslutninger, på baggrund af rapporter om dit salg, dine indkøb og dine medarbejdere. Så har du altid overblikket over dine restauranter. Følg med, uanset hvor i verden du befinder dig.

Sikkerhed & backups

Vi sikrer din forretning. Vores cloudbaserede løsninger, sikrer din data i 'skyen'. I tilfælde af at du er offline, gemmer vi din data, din data bliver uploadet når du online igen.

Komplette integrationer

At drive en kæderestaurant, kræver sammenfletning af mange forskellige facetter. Vores IT-løsninger giver mulighed for integration, på tværs af platforme. Vi kan f.eks. tilbyde integration af bogføringssystemer, vagtplanlægning og onlinebestilling.

Hvad skal du bruge?

Læs mere om hvilke IT-løsninger vi tilbyder og anbefaler kæderestauranter at bruge herunder.

POS

Få et point-of-sale system, som optimerer din forretning. Vores kassesystemer kan tilpasses jeres behov, så I altid får den optimale løsning.

Onlinebestilling

Få fuldt udbytte af din forretning med Crunch IT’s online take away løsning. Du undgår høje gebyrer og kommissioner, og vi sætter din butik op for dig.

Bordbooking

Automatisér bordbookningen i din forretning. Du bestemmer vilkårene for reservationer, så kan du optimere mulighederne for flere reservationer.

Order@Table

Med Order@Table kan dine gæster bestille direkte fra bordet. Så kan dine tjenere fokusere på andre opgaver, mens du kan øge din omsætning pr. gæst med op til 20%.

Kiosk

Giv dine kunder muligheden for selv at bestille, så sparer du tid og øger din omsætning. Samtidig kan dine medarbejdere fokusere på andre opgaver.

Er du interesseret? Så kontakt os herunder