Kaffebar header POS

Komplette POS løsninger til kaffebar

Har du et kassesystem fra stenalderen? Eller måske er du ny branchen? Uanset hvad, så tilbyder vi værktøjerne til succes for ejere af kaffebarer. 

Vi lover

Brugervenlighed

Vores POS systemer er ikke mere komplicerede end højst nødvendigt. Vi garanterer brugervenlighed og en navigerbar brugerflade, så slipper du for lange oplæringsprocesser.

100% overblik

Træf kvalificerede beslutninger, på baggrund af rapporter om dit salg, dine indkøb og dine medarbejdere. Så har du altid overblikket over din kaffebar. Følg med, uanset hvor i verden du befinder dig.

Sikkerhed & backups

Vi sikrer din forretning. Vores cloudbaserede løsninger, sikrer din data i 'skyen'. I tilfælde af at du er offline, gemmer vi din data, din data bliver uploadet når du online igen.

Komplette integrationer

At drive en restaurant, kræver sammenfletning af mange forskellige facetter. Vores IT-løsninger giver mulighed for integration, på tværs af platforme. Vi kan f.eks. tilbyde integration af bogføringssystemer, vagtplanlægning og onlinebestilling.

Hvad skal du bruge?

Læs mere om hvilke IT-løsninger vi tilbyder og anbefaler dig at bruge herunder.

Hvis du er i tvivl om hvilket produkt som matcher dit behov, så kontakt nederst på siden. Så hjælper vi dig. 

POS

Få et point-of-sale system, som optimerer din forretning. Vores kassesystemer kan tilpasses jeres behov, så I altid får den optimale løsning.

Onlinebestilling

Få fuldt udbytte af din forretning med Crunch IT’s online take away løsning. Du undgår høje gebyrer og kommissioner, og vi sætter din butik op for dig.

Vil du vide, hvilke produkter der matcher dine behov?