Kontakt

 

Kontakt os

Hvis du gerne vil høre mere om vores produkter eller aftale et møde med en af vores konsulenter kan du ringe til os på +45 70 22 49 39 eller skrive til os via nedenstående formular.

 
 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

 


NYE MULIGHEDER

De teknologiske muligheder for restaurantbranchen er i voldsom udvikling. Løsningerne er blevet mere intuitive og nemmere at få adgang til samtidig med at omkostningerne er faldet. Crunch IT’s intelligente løsninger sikrer et minimalt ressourceforbrug og giver forudsætningerne for en fantastisk gæsteoplevelse, hvilket samtidig gør det muligt for virksomheden at fokusere på kerneområderne af forretningen.

Learn More

Hvem er vi?

CLOUD ER VEJEN FREM

Alle vores løsninger er cloud-baserede. Det betyder en langt mere effektiv drift i forhold til tidligere løsninger. Mange softwareproducenter er sprunget på cloudbølgen, deriblandt Microsoft som med Microsoft Office 365 har skabt en suite, hvor virksomheder kan flytte deres sædvanlige Microsoftanvendelse ud i skyen.

Learn More


HURTIGT IGANG

Det kunne virke som om, en almindelig virksomhed kunne skrotte hele sin egen it-opsætning og tage ud i skyen, men desværre er ikke alt endnu tilgængeligt i cloudvenlig aftapning, og det kan give store udfordringer, hvis man på egen hånd forsøger at flytte visse løsninger ud i skyen. For restaurantsystemer er udviklingen dog positiv og prisen og tiden, det tager for at komme i gang, er betydelig reduceret i forhold til de traditionelle kassesystemer.

Learn More

Vores samarbejdspartnere

Epson

Epson er en af verdens førende virksomheder og specialister i printere, projektorer og scannere til erhvervsvirksomheder og private husstande. Virksomheden blev stiftet i 1964 i Japan og står bag det verdenskendte Seiko ur. I dag er de repræsenteret i 94 lande og beskæftiger 73.000 medarbejdere verden over. Epson leverer digitale totalløsninger til virksomheder dvs. lige fra planlægning, design, implementering og vedligehold til den efterfølgende løbende support. Et af Epsons kerneområder er printere til kasseapparater, og de kan levere printere til alle Crunch IT’s løsninger.

Læs mere på www.epson.dk

vangstrupasnaes

Asnæs & Vangstrup blev stiftet i 2008 og er i dag Danmarks førende branchespecifikke konsulent- og uddannelseshus og formidlere af en lang række services til professionelle aktører i og omkring hotel- og restaurantbranchen. Virksomheden beskæftiger ledelsesudviklere, jurister, økonomer, forretningsudviklere samt en række specialister på freelancebasis. Asnæs & Vangstrup holder foredrag, udgiver bøger og rapporter, afvikler ledelsesforløb og løser en række rådgivnings/konsulentopgaver. Bag virksomheden står Gry Asnæs og Annette Vangstrup, som begge har en lang karriere bag sig i turismeerhvervet med spidskompetencer inden for drift, økonomi, ledelse, konflikthåndtering, juridiske problemstillinger og meget mere.

Læs mere på www.asnaes-vangstrup.dk

 

humaclogo

Humac blev stiftet i 2006 og er i dag Skandinaviens største Apple forhandler og har 20 konceptbutikker i Danmark med over 200 ansatte.
Humac er godkendt af Apple som APR, hvilket betyder, at virksomheden kan sælge Apples produkter. APR stemplet garanterer kvalitet i form af højt serviceniveau og dybdegående viden omkring Apples produkter. Humac tilbyder effektive og professionelle IT-løsninger til alle virksomheder i dansk erhvervsliv. Humac leverer alt Apple udstyr til Crunch IT’s løsninger, og kan også levere professionelle netværksløsninger.

Læs mere på www.humac.dk

 

price2

Price Kommunikation er et kommunikationsbureau med speciale i strategisk kommunikation, markedsføring og CSR for hoteller, restauranter og leverandører i turismeerhvervet. Bag virksomheden står Anette Price, som har 20 års erfaring i hotel- og restaurantbranchen fra større hotelkæder og restauranter som bl.a. Scandic, Comwell, Dragsholm Slot og Brdr. Price restauranterne. Price Kommunikation varetager sammen med Crunch IT’s partnere den eksterne kommunikation overfor pressen, kunder og øvrige samarbejdspartnere. Uddannelsesmæssigt har Anette Price en baggrund fra CBS og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Læs mere på www.price-kommunikation.dk

 

 

Adresse

Vimmelskaftet 41A, 3.
1161 København K

Tlf.: +45 70 22 49 39

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en iPad!

[link]

Support

POS Lavu - hvordan virker det?

ResDiary - hvordan virker det?