Om Crunch IT

Crunch IT tilbyder kommercielle, standardiserede IT-løsninger til servicebranchen.

Vores vision er at være markedsleder af værdiskabende, cloud-baserede IT-løsninger til restaurations –og hotelbranchen i Danmark.

Vi gør det enkelt og mener, at teknologiernes muligheder skal være tilgænge-lige for alle.

Crunch IT er leverandør til blandt andet Bone’s Restauranter A/S, Palæo, Grisen, samt Michelin-stjernede restauranter, kaffebarer, caféer og barer i hele Skandinavien. Herudover samarbejder Crunch IT tæt med Epson og andre internationale platforme.

Vores samarbejdspartnere

Epson er en af verdens førende virksomheder og specialister i printere, projektorer og scannere til erhvervsvirksomheder og private husstande.

Virksomheden blev stiftet i 1964 i Japan og står bag det verdenskendte Seiko ur. I dag er de repræsenteret i 94 lande og beskæftiger 73.000 medarbejdere verden over.

Epson leverer digitale totalløsninger til virksomheder dvs. lige fra planlægning, design, implementering og vedligehold til den efterfølgende løbende support.

Et af Epsons kerneområder er printere til kasseapparater, og de kan levere printere til alle Crunch IT’s løsninger.

Læs mere på www.epson.dk

Humac blev stiftet i 2006 og er i dag Skandinaviens største Apple forhandler og har 20 konceptbutikker i Danmark med over 200 ansatte.

Humac er godkendt af Apple som APR, hvilket betyder, at virksomheden kan sælge Apples produkter. APR stemplet garanterer kvalitet i form af højt serviceniveau og dybdegående viden omkring Apples produkter.

Humac tilbyder effektive og professionelle IT-løsninger til alle virksomheder i dansk erhvervsliv.

Humac leverer alt Apple udstyr til Crunch IT’s løsninger, og kan også levere professionelle netværksløsninger.

Læs mere på www.humac.dk

Asnæs & Vangstrup blev stiftet i 2008 og er i dag Danmarks førende branchespecifikke konsulent- og uddannelseshus og formidlere af en lang række services til professionelle aktører i og omkring hotel- og restaurantbranchen.

Virksomheden beskæftiger ledelsesudviklere, jurister, økonomer, forretningsudviklere samt en række specialister på freelancebasis.

Asnæs & Vangstrup holder foredrag, udgiver bøger og rapporter, afvikler ledelsesforløb og løser en række rådgivnings/konsulentopgaver.

Bag virksomheden står Gry Asnæs og Annette Vangstrup, som begge har en lang karriere bag sig i turismeerhvervet med spidskompetencer inden for drift, økonomi, ledelse, konflikthåndtering, juridiske problemstillinger og meget mere.

Læs mere på www.asnaes-vangstrup.dk

Price Kommunikation er et kommunikationsbureau med speciale i strategisk kommunikation, markedsføring og CSR for hoteller, restauranter og leverandører i turismeerhvervet.

Bag virksomheden står Anette Price, som har 20 års erfaring i hotel- og restaurantbranchen fra større hotelkæder og restauranter som bl.a. Scandic, Comwell, Dragsholm Slot og Brdr. Price restauranterne.

Price Kommunikation varetager sammen med Crunch IT’s partnere den eksterne kommunikation overfor pressen, kunder og øvrige samarbejdspartnere.

Uddannelsesmæssigt har Anette Price en baggrund fra CBS og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Læs mere på www.price-kommunikation.dk

Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Vimmelskaftet 41A, 3
1161 København K
info@crunch-it.dk
+45 70 22 49 39