POS løsninger til din bar

Har du et kassesystem fra stenalderen? Eller måske er du ny branchen? Uanset hvad, så tilbyder vi værktøjerne til succes for ejere af barer. 

Vi lover

Brugervenlighed

Vores POS systemer er ikke mere komplicerede end højst nødvendigt. Vi garanterer brugervenlighed og en navigerbar brugerflade, så slipper I for lange oplæringsprocesser.

100% overblik

Træf kvalificerede beslutninger på baggrund af rapporter om dit salg, dine indkøb og dine medarbejdere. Så har du altid overblikket over din bar. Følg med, uanset hvor i verden du befinder dig.

Sikkerhed & backups

Vi sikrer din forretning. Vores cloudbaserede løsninger, sikrer din data i 'skyen'. I tilfælde af at du er offline, gemmer vi din data, din data bliver uploadet når du online igen.

Komplette integrationer

At drive en bar, kræver sammenfletning af mange forskellige facetter. Vores IT-løsninger giver mulighed for integration, på tværs af platforme. Vi kan f.eks. tilbyde integration af bogføringssystemer, vagtplanlægning og onlinebestilling.

Hvad skal du bruge?

POS

Få et point-of-sale system, som optimerer din forretning. Vores kassesystemer kan tilpasses jeres behov, så I altid får den optimale løsning. ​

Få et uforpligtende tilbud