POS

Point-of-sale systemer tilpasset til jeres behov. POS er det moderne kassesystem, som kan styre alle aspekter af din forretning fra udgifter til indtægter. 

Hvad får du med POS?

Et skræddersyet POS system designet til restauranter, barer og caféer. 

Hardware til POS

Vi leverer den nødvendige hardware til dit POS system, så du kan modtage salg med det samme. Vi samarbejder bl.a. med Apple, Epson, Ingenico og Hecklerdesign. Så har du iPad, printer, stander og terminal af højeste kvalitet.

Betalingsterminal

Nyeste version af betalingsterminal fra Ingenico. Du får en letvægtsterminal med langtidsholdbart batteri, som tillader alle betalingsmetoder. F.eks. kontaktløs, mobile wallets og chip.

Stander & pengeskuffe

iPad fra Apple inklusiv stander og pengeskuffe, som tilpasses til dit behov. Stander designet af Hecklerdesign med nødvendige kabler, så du kan sælge omgående.

Printer

Printer til POS fra Epson. Du får en hurtig printer, som printer 300mm pr. sek. mens den samtidig sparer på papiret. En pålidelig og holdbar POS printer.

Cloudbaseret system

Alt hardwaren er natuligvis cloudbaseret, hvilket betyder at se salgstal fra dit POS system på din smartphone, tablet eller computer – bare du har forbindelse til internettet. Informationerne ligger ikke lokalt på en specifik computer eller server, men i ”skyen”. Det betyder større frihed, fleksibilitet, kontrol og datasikkerhed. Og ikke mindst færre nedbrud!

Hvad kan vores POS system?

Bogholderi

Glem alt om manuel bogføring og store bogholderregninger.
Vores POS systemer kan integreres direkte med E-conomic, Navision eller andre økonomi– og ERP-systemer. Få online kasseafstemning, integreret bogføring og fakturabetaling direkte fra dit POS system. 

Personale

Overfør omsætning fra dit POS system til vagtplanlægningssystemer som f.eks. Tamigo eller Planday, og udnyt alle mulighederne med optimal vagtplanlægning. Med personaledelen kan du også vælge, at lade personalet tjekke ind og ud direkte i dit POS system, samt hurtigt lave eksport til Danløn.

Rapportering

Du behøver ikke bruge tid på at finde rapporter hele tiden. Få rapporter tilsendt direkte til dig og udvalgt personale hver dag, uge og/eller måned, og udvikl dit eget dashboard. Kend din forretning og boost mersalg og dedikation ved at dele nøgletal og udvikling på nemt forståelige grafer med personalet.

Onlinebestilling

Få onlinebestilling og takeaway på din egen hjemmeside – med direkte integration til dit POS system. Onlinebestillingen tilpasses med logo, farver, menu og tekst til din hjemmeside, og optimerer din drift med kapacitetsstyring i løbet af hele forretningens åbningstid. Giv gæsterne mulighed for at bestille og betale online, og maksimér din profit!

Har du brug for mere?

Tilføjelser

Vi kan tilføje og tilpasse POS til dine behov, se mere

Print bestillinger direkte i køkkenet og/eller baren.

Få en større skærm med iPad Pro 12,9″.

Tag imod bestillinger og luk regninger med iPod Touch.

Få integreret betalingsterminaler og eliminér tastefejl.

Håndtér integreret gavekort direkte i dit POS.

Lad gæsterne følge med i deres bestillinger.

Sæt dit eget præg på udseendet af dit kassesystem.

Er du interesseret? Så kontakt os!