Property Management Service

At drive et hotel eller lignende kræver overblik. Derfor tilbyder vi et komplet system med et brugervenligt layout, bygget til driftshåndtering og optimering i alle led af din virksomhed. 

Hvad får du med PMS?

Til PMS findes en lang række af tilvalgsmoduler, der sikrer at alle dine behov bliver opfyldt i samme system. Uanset om du er et full-service hotel, med behov for stor dataudveksling og avanceret business intelligence, eller en lille hotel-kæde med enkelte behov, har Infor den alsidighed du søger.

Kunderejsen med PMS

Herunder kan du se, hvordan en evt. kunderejse kunne se for dine gæster. 

Gæsten bestiller et værelse

Med det avancerede Revenue Management modul, sikrer du at systemet automatisk holder dine priser konkurrencedygtige døgnet rundt, 365 dage om året. Så får du flere gæster, til den optimale pris med højst mulige avance.

Gæsten tjekker ind

Gæsten kan selv tjekke ind på mobilen, kræver ikke app. Sparer tid for både dine medarbejder og dine gæster. PMS holder overblikket og dine medarbejdere kan se at gæsten er tjekket ind.

HMS infor

Gæsten holder dig opdateret

Nogle gæster vil gerne have roomservice, andre har specifikke ønsker, mens enkelte gerne vil have fred. Dine medarbejdere kan informere hinanden og systemet om hvilke ønsker gæsten har, så kan I yde den bedst mulige service.

Gæsten tjekker ud og betaler

Gæster kan også selv tjekke ud via mobilen, så er de hurtigt videre. Dine medarbejdere kan se at gæsten har forladt værelset, og kan forberede det til den næste gæst. Betalingen foregår automatisk.

Data med PMS

Desto bedre service der ydes, desto større chance for tilbagevendende gæster. Derfor samler PMS information om gæsten og dennes præferencer, så du og dine medarbejdere kan yde den optimale service næste gang I får besøg. 

Funktioner

Læs mere om hvilke funktioner som også findes i PMS. 

Design dit eget layout

Med mulighed for at tilpasse, ændre og optimere designet af skærmbillederne, vil dine medarbejderne kunne tilgå de vigtigste funktioner fra et samlet udgangspunkt.

Datasikkerhed

Ingen grund til bekymringer. PMS er udviklet i samarbejde med betalingsindustrien, og opfylder PCI/PA-DSS standarder. Kreditkortdata er krypteret.

Kundeinteraktion

Se dine kunders bookingmønstre og totale værdi. Vær på forkant med kundens individuelle ønsker og tilpasninger gennem kundedatabasen.

Overblik

PMS samler al din data et sted. Så kan du og dit personale let skabe et overblik og sikre at dine medarbejdere altid er godt klædt på i enhver situation.

Softwareopdateringer

Du slipper for løbende at skulle opdatere dine maskiner. PMS er browserbaseret, og vil altid automatisk være opdateret når du logger ind.

Vil du høre mere om PMS?

OBS! Vi kan altid tilpasse, tilføje og ændre PMS til dine behov. Kontakt os, hvis du er i tvivl om vi kan hjælpe dig.