Revenue Management

Udbud og efterspørgsel svinger afhængigt af årstider, begivenheder og meget mere. Og de færreste hoteller eller lignende har tid til konstant at overvåge prisudviklingen og tilpasse sig. Derfor tilbyder vi Revenue Management. 

Hvad er Revenue Management?

Revenue Management er en software, designet til at lære og genkende mønstre i prisudviklingen og udbud. Softwaren er et såkaldt “deep learning AI” modul, som er et yderst kompliceret og advanceret produkt. Men det hele foregår bagved, og er ikke noget du behøver tænke på. Revenue Management har en brugervenlig brugerflade, som giver dig et overblik og gør det let at navigere i. 

Hvad kan Revenue Management?

Øge din omsætning

Revenue management følger prisudviklingen online, og optimerer dit online prisudbud. Modullet foreslår optimeringer til din prissætning, baseret på mønstre og konkurrenternes online prissætning. Så slipper du for tomme værelser, og sikrer dig en øget omsætning.  

Forslag til salgsstrategi

Revenue Management foreslår salgsstrategier, til hvordan du bedst sælger dine værelser. Modullet kommer bl.a. med forslag til hvornår du skal vente med at sælge, og hvornår det bedst kan betale sig. 

Øge din avance

Revenue Management sikrer ikke bare øget omsætning, men kan også øge din avance. Modullet optimerer din udbudsstrategi, så dine værelser bliver solgt til højst mulig pris, så du kan øge din avance. 

Opsummeret

Med Revenue Management får du mulighed for, helt automatisk, at sælge det rigtige produkt, til den rigtige kunde, på det rigtige tidspunkt, til den rigtige pris.

Vil du høre mere om Revenue Management?

Har du flere spørgsmål? Eller er du interesseret i prisen? Så kontakt os herunder.