Roomservice

Få en strømlinet forretning med vores Roomservice produkt. Gæsterne sender bestillinger direkte fra værelset til køkkenet, så sparer I tid og kan hurtigere levere maden. 

Hvad får du med Roomservice?

En online salgsportal

Responsivt design

Vi leverer en online responsiv salgsportal, som fungerer på mobil, tablet og computer. Så giver I jeres gæster de bedst mulige vilkår for at bestille.

Skræddersyet design  

Salgsportalen er naturligvis skræddersyet til jeres forretning, med jeres logo, farver og design. Så husker jeres gæster jer. 

Spis med øjne 

Sælg maden med appetitvækkende billeder. Upload HD billeder af maden, så gæster for lyst til at bestille.   

Øg din omsætning med mersalg

Med vores salgsportal bliver dine gæster automatisk præsenteret for tilvalg til diverse retter. F.eks. rødvin til bøffen? Eller mayo til fritterne?

Nem betaling

Betalingen går direkte på gæstens værelse. Så kan du øge konvertingsraten på bestillinger, eftersom at gæster ikke møder en betalingsmur. 

Bestillingsprocessen med Roomservice

Med Roomservice kan du optimere bestillingsprocessen og øge konverteringsraten. 

Gæsten bestiller

Din gæster åbner sin tablet, mobil eller computer og går ind på jeres salgsportal. Herefter indtaster gæsten sit værelsesnummer, vælger den ønskede ret og sender bestillingen videre til køkkenet.

Køkkenet

Bestillingen går direkte til køkkenet, og receptionen slipper for at håndtere ordren. Køkkenet kan forberede retten og sende den videre.

Regningen

Tjeneren kan levere ordren direkte til værelset. Regningen bliver tilføjet til værelset, og gæsten skal aldrig aktivt foretage en betaling under bestillingsprocessen.

Vil du høre mere om Roomservice?

Har du flere spørgsmål angående Roomservice? Eller vil have et tilbud? Så kontakt os.